Inspirací
je mi sklenka vína
v mých myšlenkách.
Rozlévám ho
po vzpomínkách,
aby rozpilo
barvu.
Jizva na ústech
němě pálí,
jak jsi se pokusil,
ale nesnažil ses dost.
A příští rok?
Kdo ví, zdali ještě přijde.
A co když
už tu nebudu?
Co když
doufání
nepředčí
okamžik
a čekání
se
promění
v
poušť….