Procitám
Anotace: "Vzbudil mě vzdech, ale zas byl jenom můj..." (napsána 31.12.2010)
Tak znovu procitám
z krásného snu
v němž spala jsem zakrytá
andělskými křídly
v náručí přikrytá
peříčky upadlými.
Tak znovu procitám
když budí mě vzdech
a touhou ubitá
šátrám...
po chladných zdech.
A hledám
peříčko lásky
peříčko jistoty
peříčko něžné
jež zbaví mě
samoty.
Přečteno 333x
Tipy 13
Poslední tipující: Charibeja, Samantha Graham, Gabrielle, labuť, Judita, Helena Lovecká, Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)