Kapička krve
Kapička krve padá k zemi,
padá dolů,nazpět k nebi,
čím níž malá padne
o pár úsměvu zchladne
Kapka na zem dopadla krve,
je vřelá tak jako prve,
úsměv vyrvala ti z tváře
jak tekla směle do polštáře
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace
Komentáře (0)