Happy new Year
Anotace: Jen pohled z okna ven na svět, který se raduje ke konci roku........
Cinkající skleničky
Úsměvy na tvářích
Na stromcích vánoční mašličky
Počítání a padajíci sníh
Z desítky budou těď dvě jedničky
Polibky, úsměvy, jídlo všeho plno
Přání štěstí pro matky, otce, děti
Víš jen kousek opodál je kus srdcového bolu
Bez jídla, bez pití na hromádce smetí
Umírají děti pro válku, hlad a nebo z moru
Umírají, trpí, hladoví, musí smášet tuhle bídu
Hvězdy a nadace stále hledají mezi všemi
Kousek lítosti, pochopeni v lidu
Který klopí tu zas mlčky oči k zemi
Tak přeji Ti teď tady světe „ŠTASNÝ NOVÝ ROK.......“
Přečteno 294x
Tipy 15
Poslední tipující: mida, Izza, labuť, Gabrielle, Lota, Kett, hašlerka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)