Pokojový sen
Pokojový sen
Mateřské roucho matičky
jsem dávno do koše odložil
z vrchu strážní věžičky
jsem svůj život nedbale položil.
Do hloubky ze srandy padám
jenom tak pro vaší radost
na dno náměstí si sahám
i na lesní travní porost.
Červený mok mi mozek smočil
poslední patří tobě vzpomínka
a pak lehce z okraje jsem skočil
kam vzduchem mi plála ramínka
Dopal jsem snad až do pekel
a ďáblův zvuk na mě z povzdálí
už nedočkavě pekelsky bečel
teď se mé viny zvukem provalí.
Ano hodně chyb jsem udělal
pekelný spravedlivý kníže
málo jsem se v životě vzdělal
a ženám jsem říkal ,,jdi níže“
Ale co z toho stejně tu zůstanu
za své hříchy zde budu pikat
ránu vidlemi tupě dostanu
no sakra měl bych si zvykat.
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Šárie, Alien.v.v.s.
Komentáře (0)