Na břehu řeky
Anotace: sám a nikdy jinak =(
Na břehu řeky stojím
do stínu noci pohlcen,
v budoucno nedoufám - se bojím,
ve vlnkách utápím svůj sen
a s ním pachuť štěstí
co tíží bedra má,
zůstávaj jen slzy
a kolkolem tma
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, CULIKATÁ, Javavia, Daniel Osbourne
Komentáře (1)
Komentujících (1)