Anotace: Právě jsem přišla ze hřbitova, byl krásně zasněžený a všude božský klid. Ruch města tam prostě nedolehne.
Procházím zasněženým hřbitovem,
tím krásným klidem,
v lucerničce bliká svíčky plamen,
vystláno všude sněhovým polštářem,
ať je všem lehká zem,
spěte sladce, amen.