Anotace: zemřela bez ženicha - vlastně pro ženicha - vlastně ani neví
Zdá se mi začátek trošku Erbenovský a lepší než poslední dvě sloky. Cítím v prvních slokách vůni zamitě - lidovou.
V posledních slokách se toho moc opakuje. Líbí se mi méně asi pro použité rýmy , kterých až moc končí na ...ila.
03.01.2011 18:08:00 | René Vulkán