Lov!
Anotace: stejně to nikdo nepochopíte:D
Obloha je tichá a klidná.
Mlčí až nahlas!
Pak ji zastínilo velké mračno..
-Lítající lososy!
Ozval se výstřel a prořezal hlasité ticho skrz naskrz!
Ticho krvácelo..
Vystřelil jsem podruhé, potřetí!
-Lovím lítající lososy!
V řadách je neklid, tři z nich padají k zemi.
Slyší můj zlomyslný smích.
Je to jako sůl do krvácejících ran Ticha!
Okřídlený vůdce lososů mění směr letu..
STŘEMHLAV!
-Lítající lososy loví mě!
A tak beru do ruky kámen a lámu si hlavu.
Musím přijít s vhodnou léčkou na lítající lososy..
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, Daniel Osbourne, Manstein
Komentáře (1)
Komentujících (1)