Neposedné
Tma pohlcuje její duši.
Světlo naděje dohasíná.
Mysl již tuší, že
Srdce už si nezazpívá.
Bolest v ní křičí,
Oheň spaluje sny.
Radost se strachem krčí.
Už nenamaluje další dny.
Tělo chřadne, duše bledne,
Zemřelo láskou, to srdce neposedné.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)