Někdy se člověk příliš trápí na to, by pomyslel, že někdy stačí se jenom rozhlédnout... někdy nás samoty bolí, láska, jakoby byla v dalekém nedohlednu... Někdy stačí jen maličkost, která nás dokáže dostat na kolena.
12.01.2011 06:10:00 | NikitaNikaT.
Snad záchraný kruh
protne vzduch
při dopadu tě obejme
a pak na Dábla slanou vodu vylejme...
Někdy se trápíme zbytečně,když vše odkládáme...
Přeju at Ti co nejdřív výjde sluníčko a bouřka pomine.
11.01.2011 06:54:00 | Danger