PODEJ MI RUKU
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////
Ještě dýchám
chceš to slyšet...opravdu?
hledal jsem cestu do tvé blízkosti
hledal našel...nenašel
možná sešel z cesty
jedinkrát zahnul
nebo byla začarována
bytostí vládnoucí tomuto světu
tvářící se mile a vlídně
schována za oblaky
kdo ví jakou mají barvu
ještě dýchám jde to stále hůř
sám sobě vlkem požírajíce sebe
pomalu mě zabíjí čím více stár
nazýván bláznem od ostatních
rolničky svírajíce v ruce
mluvící a nechápán
došel až na kraj světa
se svojí vlastní pravdou
otočil se a šel zpátky
stejnou cestou
trnitou a zarostlou
potkávajíce stejné tváře
tak už jdu už mě tu máte....zapalte ohně.
Přečteno 524x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Robin Marnolli, hatlapatla, tato22, Judita, pamp_elka, šuměnka, Kubino 2, malá slečna, ZILA78, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)