Popel
Anotace: Kdo chce moc, nemá nic...
Jako zimní šala bez rukavic
Jsem tvé všechno a chci ještě víc
Jako nahé tělo bez kůže
Jsem dravec co chce a nemůže
Jako hroznové víno bez pecek
A ty konce řádku bez teček
Ikdyž dobře vím
jak chceš ze mě světlo mít
Ikdyž jsi v režimu spím
prostě jen něco chtít
Jenže
Vždyť víš co schází mi
vždyť víš co schází ti
Ptát se zda mít a nemíti
Všechny ty plody moře lásky
na slzách kapky deště vrásky
vše suché smáčiti
A tak prosím, uhas to, prosím tě,
dřív, než popel bude z mne
uvnitř i vně...
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (2)
Komentujících (2)