TVÁŘE MRTVÝCH ANDĚLŮ
Anotace: v kratičkém příběhu......
Rozšláplá něha na cestě do vzpomínek
vadnoucí kvítek neumírá
jen v srdci obrázek
když kruh se uzavírá
to krásné ale zůstává
toužící plamínek
nezhasíná
Pozdravuj myšlenku na cestě do ráje
jak polední vítr vlaje
když v každém koutku duše
se tak odhaluje
najdi jí sama
bez kouska studu
co žije a nedá hladu
po věčném hledání
možném strádání
v tom kratičkém příběhu
Z TVÁŘÍ MRTVÝCH ANDĚLŮ.....
Přečteno 402x
Tipy 28
Poslední tipující: Divoženka1, la loba, Gabrielle, Psavec, Hazentla, hašlerka, Tomáš Přidal, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, NikitaNikaT., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)