*Stíny*
.
Ocitl se vedle mě můj stín.
Hladila jsem ho ze všech sil,
však on mě v noci opustil.
Pocítila jsem náhlý splín.
Nenech mě tu samotnou!
Z věcí kolem se staly stvůry,
co přinášejí noční můry
a radostí si ruce mnou.
Nejhorší co může být,
když je někomu ukraden stín.
Ten pak strašně trpí tím
a nezbývá, než si život vzít.
.
Přečteno 373x
Tipy 16
Poslední tipující: jitka.svobodova, annuska, Radek.oslov.Šafárik, Atilla, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)