Probdělým nocím
Má noční můra
lišaj smrtihlav,
stonky břečťanu
a Ty.
Neboť
předevčírem jsme vykopali
již
dvacet let mrtvého dědečka
zpod mohyly stonkoví
padlého břečťanu
a kosti lebeční,
bez dechu- hned po ránu
od těla odňali.
Přečteno 472x
Tipy 15
Poslední tipující: maliska, V.N.Losinský, Sladkalu, dream in emptiness, Gabrielle, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)