o smrti
Smrt je zlá,
krůtá a bolestivá,
ale vždycky přežit se nějak,dá,
smrt je totiž hodně mstivá,
Smrt ti nikdy neporadi,
ta se,stebou nepaře,
vždycky na smrt,se ti někdo strati,
mežeže jet v autě a nebo na kaře,
smrt je totiž hnůsna věc,
a nechci to přát,nikomu,
neni,to vůbec žádny kec,
že chci byt zakopán,u domů,
protože sám vím co je to smrt,
když mi,umřel někdo blízky,
smrt neni totiž žadny chrt,
a já jsem měl chut ožrat se i z 1. whysky,
kdo umřel byl to,můj táta,
a proklinal jsem cély svět,
a poprosil jsem kata,
aby mě vratíl k němu zpět,
Jenže řekl mi něco,
co si važim,
je to fakt něco,
a nechci aby mi někdo blizky umřel tak se snažim,
proto vám ted všem řikám,
vašte si koho máte,
kvůli mim blízkym jenom dychám,
klidně i život,za ně date,
tak nenervuj teje,
a delej te jim radost,
potom v srdičku nvám hřeje,
že ste jím neudelali ani jednu starost,
tak se smrti si nezahravejte,
ona si nevibírá,
proto jenom pravdu mějte,
že zesnuli,v srdičku vam zbyvá.
Komentáře (0)