U skládky..
Daleko, stejně blízko
prý vesmír se rozpíná
smogem snů létám nízko
nic mi nepřipomíná
co by za zmínku stálo
pí na něm není jiné
s nímž kruh, fenomén - halo
kolem něj svítí líně
mlčením řeknu více
z toho, co vidím, sen ať
- vesmír dle popelnice
je teď smetí - má závrať
odhozen na hromadě
v páchnoucím kontejneru
to co ne uvnitř, v blátě
válí se snů plenéru
klouže čas, vítr žádný
nerozfouká dým skládky
doutná dál, ptá se vrátný
zda-li mezi odpadky
hledám, to co jsem ztratil
prý takovejch tu bylo
vesmír, jenž se zbachratil
bouchl, z hvězd nic nezbylo
než prach, s nímž jsem se (s)loučil
nashledanou, snad příště
vesmír nevalně skončil
pryč s básní.. na smetiště
Přečteno 299x
Tipy 18
Poslední tipující: Lota, Psavec, PIPSQUEAK, Jiná, Gabrielle, Já sám, modrá..., labuť, Květka Š., Kapka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)