Hezky napsané,smutné loučení se svými milovanými partnery bývá bolestný.Vím jaké to je.Cítím s Vámi.
20.01.2011 03:00:00 | Medvídek@..
Řéká se, že jednou se všecí sendem a budem zasejkc spolu... vím, jak odchod blízkého človíčka, ale mnohdy aj mazlíčka bolí... každého svíce jináč je tlustá, bo tenka, dlouhá, či krátká... Nesmutni, osůbka by jistě chtěla, bys dál šla a byla šťastná, usmívala se a vzpomínala jen v dobrém.
13.01.2011 12:05:00 | NikitaNikaT.