černá barva, i jiná prokletí,
barva noci a úděl zásvětí.
Černé pouti a těžký černý vzduch,
i já znám ten úděl, jsme nejspíš obě stejný druh.
Smutek a barva, jež nezná se s žitím,
jen chci, abys věděla, že s tebou cítím
15.01.2011 23:52:00 | Anjesis