Z(a)tracenec

Z(a)tracenec

Anotace: Hej M.M.,zbořil jsi jednu velkou myšlenku,jednu velkou chvíli a střepy z rozbité vzpomínky mě řežou do rukou.Ptám se proč???

Vzduch poomalu odcházi srz dveře,
mlha vstupuje přímo do mýc očí,
a já se snažím udeřit neexistujícího soupeře,
který se však jen ve středu mých myšlenek točí.

Psát či nepsát,odvahu najít,
nevím,bezradný jsem,
nejradši teď hned pojít,
zajít děsem.

Nenávidím ho,jeho slova ničí
momenty,které meli být věčné,
vše se hroutí,taví a syčí,
všechny slova se zdají zbytečné.

Všechny verše hodit do temného proudu,
nechat je plout,nikdo je nenajde,
jen já vím,že jsou a klidu nedojdu,
dokud rozhodnutí dělat nevzejde.
Autor Ante portam inferam, 17.01.2011
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, WhiteSkull, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel