Smutek bloudí...nazabloudí
Anotace: Smutek si vždy najde cestu !!
Temnou nocí smutek bloudí,
cestu ke mě vždy si najde.
nebojím se...nezabloudí.
Nezeptá se prostě zajde.
Proudí tělem, krví rudou.
Dělá šmouhy černou tuhou.
Moh by deštěm, moh by duhou.
Však nezeptá se a spouští splín.
City smele jako vodní mlýn
jenž nenechá nic živé...
Přečteno 422x
Tipy 8
Poslední tipující: Sladkalu, Trystan ap Tallwch, Gabrielle, CULIKATÁ, Cortina
Komentáře (1)
Komentujících (1)