Volání
Anotace: Prostě, když jsem byl hodně smutnej.
Křičím, stěny, řvu na vás,
pomozte, než mě spálí mráz!
Mráz v srdci temně planoucí,
jak oheň, kdys snad hřející.
Teplo je, co já hledám,
vždyť neumím se zahřát sám,
což z vás to umí tak,
když hoří mráz a není z vás?
Volám vás, přijďte na pomoc
uhasit požár mrazivý,
než bude pozdě, temná noc,
z níž není únik pražádný,
noc, jež přichází…
Komentáře (0)