Připomíná mi
Připomíná mi ..
Závan jarního vánku,
sypaný čaj v stánku.
Strčený klíč v zámku,
mapa v čárách dálku ..
Červeň vína vybraného,
tvrdost šutru růžového,
chvilky času předrahého,
a pocitu nevratného ..
Věnování v stránku psané,
v pírkách můry polapené.
nečekaně ukončené,
chvíle štěstím nesečtělé ..
..že se mi stýská.
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Bambulka, vapiti, cevert, René Vulkán, Mausik
Komentáře (2)
Komentujících (2)