Léčivá
Bledá paní se neptá,
jestli jsi zlobila!!
Ona si prostě bere.
Sápe se po tobě
a ty nevíš, nevnímáš,
tak bojuj!!
Udeř její necitelné tělo láskou,
vírou ji dostaň na kolena
a čistotou duše ji polaskej
a pomoz jí vstát.
Zjistí,
že jsi silnější
a nechá tě být...
Vím to!!
Přečteno 264x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Xantista, Tanzania, Danger, dream in emptiness, loverose91, synanceia, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)