Jedna zlá noc!
Temno...
Mlha..
Vlhko a
Zima!
Před mýma očima,
spirála počíná
svůj kolotoč drátů,
co žhaví se doběla
a vrtá se mi do mozku
- chaos bolesti!
Pak nastává klid..
Nekonečný interval mezi neexistujícím vesmírem
a prázdným prostorem
- smíření.
Poté přichází tma!
Oceány uzavírají své břehy v železných branách
a přes řasy cedí se slzy.
Moře pláču,
Tiše však..
- Trans
Řeka v mozku protnutá drátem
vylévá se!
Proud slábne
Usínám s tím, že je to naposledy
- Věnuji Ti poslední vzpomínku
Temno...
Mlha..
Vlhko a
Zima!
- Už neexistují
Přečteno 411x
Tipy 17
Poslední tipující: Elča, Anjesis, jvacl, la loba, labuť, Sladkalu, Nick Name, Désolé
Komentáře (6)
Komentujících (6)