ticho
Seděla dívka, seděla tiše,
nůž svírala v ruce.
Nevěděla, tápajíc, řízla se.
Slzy jí smývaly malůvky z tváře,
bolest jí zasáhla.
Krvavá ranka značila si cestu,
kudy půjde, věděla hned.
Ležela dívka, ležela tiše,
nikdo jí nehledá, to lehce se píše...
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: Alexej, tato22, Leedram, Anjesis, danaska, Niky88, Vampyrella, ZILA78
Komentáře (3)
Komentujících (3)