A BŮH STÁL.......
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////
Na podstavci ubytého světa
tvořeného k nedokonalosti
místo pro život
zapáchající smetím
při pohledu každodenním
hledání slov
pro válku a nenávist
vše je připraveno
za touhou utisknutou
další ukazující obrazy
plamenů tančících na spáleništi
zmizelé zákony vesmíru
v mlze vlastních citů
vydali se na cestu
hledajíce boha lásku a klid
rozum i srdce a
ospravedlnění vlastních činů
cítíš jejich myšlenky
nevíru a strach
před vlastními chybami
zbledl jsi a znehybněl
když zatočili doprava
ty objímajíce stromy a
vše živé
jsi stál nalevo......
Přečteno 420x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, hatlapatla, Kristine Clary-Aldringen, Matsuyama Tatsuko-chan, šuměnka, kejtyyy, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, zenge
Komentáře (3)
Komentujících (3)