blud
Anotace: pocity jednoho člověka...
Kateřino...
Dostala ses na kraj propasti
a to víno
zdá se nyní být trpkým dosti..
seprané ponožky, studený čaj.
ze země sbírám nemocné střípky
své duše a hledám ten ráj
posetý láskou vonícími kvítky.
spřízněná má duše laskavá
ptám se skromě - existuješ??
tvé teplo vábí a lákává
snad i na mém prahu
jednou si boty zuješ...
Přečteno 454x
Tipy 8
Poslední tipující: kamínek, najrob7410, carodejka, šuměnka
Komentáře (2)
Komentujících (1)