Anotace: Depresí zničen já kráčím vpřed a poukazuji na ten vřed, jenž ve své iluzivní kráse, sám lidstvem nazývá se.
Drago: Neuspěješ, takový je princip, ale přál bych si, aby to šlo...
31.01.2011 16:26:00 | Trystan ap Tallwch
Nevím, jestli je zlo nebo není. Nevím, jestli je svět a existence. Důležité je, že...my možná existujeme a svět, ve kterém žijeme, můžeme měnit skrz sebe.
Vím, že to zní pitomě a nikdo se podle toho nemusí řídit. Ale já to zkusím a pak oznámím výsledky..až mě upálí jako kacíře...
31.01.2011 16:24:00 | Dragoniana
Co je to...zlo...?
31.01.2011 09:44:00 | Corsica