Klec
Anotace: lidské vztahy působí občas jako velmi těsná klec...
Proč padaj mi z očí slzy
vždyť mně se nic nestalo
a přece je tady to kdyby
které nikdy se nestalo
O mě tu nekráčí
jde tu o jiné
a přece přikráčí
čeho se bojíme
Zklamání z člověka
běžná je věc
štěstí mi utíká
já obývám klec
Přečteno 366x
Tipy 9
Poslední tipující: Maryje..., Anjesis, divoska_jaja, blue, Giginka, Danga
Komentáře (2)
Komentujících (2)