Anotace: dnes už ne...
Takový kino každej máme hned za sebou. Někdy je ale strašně těžký se otočit.
15.06.2011 00:18:00 | Sanmaro
A samozřejmě to "se" dát před jméno, ať to působí přirozeně a ne archaicky :-).
04.02.2011 03:24:00 | Nikotin
Slovíčko "naděje" na konci to docela kazí, dal bych tam něco míň klišovitýho a hlavně dvouslabičnýho ( úplně nejjednodušší asi "život" ), jinak super! Dávám ST!
04.02.2011 03:23:00 | Nikotin