Svědomí
Anotace: první počin vycházející z aktuální nálady
Vždy, když slunce zapadá, tak i tvoje nálada
v bodě mrazu ocitá se a srdce tvé svírá zase
úzkost, která plaší smích, ale pak už v očích tvých
rozléhá se čistá tma...
...a pak padáš níž a níž
však řekneš si jen, že snad spíš
a zlý sen jen se ti zdá
jak pravda to vypadá
žel bohu není...
...zlé sny jsou jen svědomí
jak duše tvá ti napoví a ulevit mu můžeš jen
když už k ránu končí sen
probuď se a začni znova
opakovat si ta slova
omlouvám se...
...máš-li štěstí, odpustí ti
nemáš-li ho, hned v tu chvíli
slunce opět zapadá a ta tvoje nálada
tma...
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: nývlt, labuť, CULIKATÁ, Dragita, Kett, Sladkalu
Komentáře (2)
Komentujících (2)