Ještě se dá něco dělat (?)
Mezi vztahy
se potácí
unavené tolerance
hezké chvilky
nenápadně sedí
v posledních řadách
nudných představení
projev něhy
je považován
za politickou slabinu
velké země
malicherností
ovládají každodenní
situační grotesky
děti se schovávají
za plyšové duše
slzy ve tvářích
mají volný průběh
do větších bolestí
než se na první pohled zdálo
Beru nůž do rukou
a do hrudi si vyřežu
velké S
abych vzlétnul
a zachránil tvůj svět
Možná jen vykrvácím ...
Přečteno 355x
Tipy 25
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, nývlt, Psavec, NikitaNikaT., Gabrielle, TetaKazi, Levandule, janewe, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)