Stojí to všechno za H....!
Jsem jinej a přesto stejnej
Mám štěstí a smůlu zaroveň
Svět je krásnej, zkurvenej a černej
Mojí duši žhne pekelnej oheň
Všichni vyhrožujou a slibujou
Seru na ně a užírám se zevnitř
Čekám až svět bouchne jednou
Budu se smát, kurvy pojďte blíž
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Nikotin
Komentáře (1)
Komentujících (1)