Slzy
Sladký bol plazí se po stěnách tepen.
Svou silou tlačí kapičky vody proti směru magnetického pole.
Do mozku, do hlavy..
Vím co se stane
Vyhrknou do očí
Obejmou zorničky pažemi silnými.
Zlý svět se na na chvíli rozdmýchá do nikam.
Vyjádření prohry všem budoucím snahám
Pohladí řasy, políbí tvář
Posolí ústa a spadnou na polštář
Přečteno 408x
Tipy 20
Poslední tipující: Robin Marnolli, ilona, hloubavá, nývlt, Kars, CULIKATÁ, Javavia, Květka Š., labuť, Gabrielle, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)