Nevím, co to ve mně opravdu vyvolává...tys to asi nezažila doufám, myslím, že ne, to by byla jiná báseň..no klobouk dolu, za to téma...možná ho také někdy zkusím, i když jako kluk to musím trochu nastudovat...ale budu muset býti velmi opatrný..(toto téma je mi velmi nepříjemné)
RM.
08.12.2012 16:33:15 | Robin Marnolli
Zajímavej náměť, ale chybí mi tam trochu rýmu...ale i přesto dávám tip. Našel sem v tom něco, co neumim popsat :)
09.02.2011 18:12:00 | Daniel Osbourne