?

?

Anotace: když jsem se zamyslel

na smrt jsem již přestal myslet
to dávno za mnou je
nyní však často ty chvíle si připomínám
opustila jsi mne nechala mne stát
bez slůvka vysvětlení zůstal jsem tu sám
bolest se dá dlouho snášet
ne však do nekonečna
to trápení už nejde snášet
bolest převládá chybíš mi moc nepopírám
Autor dream1, 11.02.2011
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sladkalu, Darkness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí