Když odejdeš,
navždy zůstaneš...
...tam, kde máš.
V nitru velká bolest,,
na srdci jen šelest...
...navždy bude znít.
Zbude veliká trhlina,
navždy zmízi vidina...
...že jsme milovali.
Odejít je tak snadné,
ale zůstat a žít... je dar...
...přestože nás někdy život hodně bolí.
13.02.2011 19:30:00 | NikitaNikaT.