Smutek...

Smutek...

Anotace: Občas si připadáte, že jste jen Vy sám a nikdo jiny...

Slzy kalí její zrak
samota zžírá její duši
zmizí jako mrak
bolest jí přísluší.

Tiše šeptá slova tichá
Kdo pochopí duši mlčící
je dosti plachá
vidí oči plačící.

Rty beze slov
tiché bez hlasu
těžký kov
bez doteku jejích vlasů.

Jen pro tu krásu
chceme milý svět
slyšet tón hlasu
uvidět dokonalý květ...
Autor drapyna, 17.02.2011
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: katkabloom, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí