Padlá duše
Anotace: jen mě to tak napadlo
Až lehce klesneš k zemi
láskou zbaven snů
pak řekneš:žít už nechce se mi
zhasne záře dnů
Dál půjde jen tvé tělo
duše mrtva leží v prachu
to co kdysi dýchat chtělo
teď propadlo chorobnému strachu
pro něčí oči...něhu v nich
pro boj a naději
Uděláš největší svůj hříh
zemřít raději
než žít bez svého já
beze snů,bez myšlenek
Komentáře (2)
Komentujících (2)