tvá báseň je bolavá, ale krásná
...ale kdo chce najít nový směr, musí nejdříve bloudit.
22.02.2011 08:46:00 | spare
jsi velmi chytrá
a velmi krásná
bez lichocení
a každé další zítra
je naděje prý spásná
ta skutečnost Tě cení...
usměj se Ty má zamilovaná vílo...;)
22.02.2011 08:08:00 | šuměnka
Zvláštní to přechod z radosti sice nevelké, však téměř do smutku...
Nebo se mýlím(?), boť netuším, co leželo Ti v žaludku...
Možná jen pocit z písně té téměř do modra,
však další ráno jistě tvé splíny odrovná...
21.02.2011 23:24:00 | Špáďa