Nemoc[ná]
Přes tělo šíp
je vám už líp
chtěl bych jen dodat
není čas skonat
Najít své zábradlí
rozhodnout
se zda ještě hřát
či už jsme už vychladlí
Diagnózou příštích dnů a nocí
jsem jen já a ty
Co se stane necháme náhodě a vyšší moci
Jen kdyby bylo vše bez koroze
třebaže druzí jsou na spodině
A já?Já si žiju na dlouhý noze
Vyhnali srdce pryč
teď stojí na mrazu
chtělo uspokojit jen svůj chtíč
jakoby na prostou nákazu
Nenašlo klíč...
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, tato22, Radek.oslov.Šafárik, dream in emptiness
Komentáře (4)
Komentujících (3)