Sama smutná spát
Anotace: lepší než se ptát
Sama, sama, sama.
Pro pána jána,
proč další rána
byla mi dána?
Smutná, smutná, smutná.
Všem je to putna,
vždyť lítost není nutná,
hlavně když chutná.
Spát, spát, spát.
Co víc si přát,
než sbohem dát,
sama smutná spát.
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)