ale copak je, kulíšku, že mě dnes nechceš rozesmát ni pohladit? Máš bolestné obdobíčko???To víš, že je to hodnotný obraz v tvé galerii, ale...ach ju, nebuď smutný - podívej :o))))není to krásný?
31.01.2006 14:59:00 | Markét
brr...tahle mě bodla...au...ale krásně...
30.01.2006 17:16:00 | Trdlo
prosáknutý fáč obvaž dalším,ať nevykrvácíš.přikaž evě zapálit si novou cigaretu,abys mohl v sobě odkrýt nové myšlenky pro báseň ještě lepší než je tahle(teda jestli to jde).pocit z tvých slov je k nezaplacení..
27.01.2006 14:16:00 | fiXXXer