Myšlenka
Nic, volný prostor, prázdnota.
Začátek, nebo konec? Temnota
Láska! City, nebo pocity?
Ve dne, nebo v noci, ty!
Život, nebo smrt? Chlast!
Poctivost, svinstvo! Vlast?
Vědět, nebo nevědět? Proč?!
Troska, žebrák! Vkroč!
Koruna, milion. Prachy, strach!
Zábava nebo válka? Krve pach.
Bůh nebo Ďábel? Nesmysl!
Člověk! Svět, vesmír? Výmysl!
Komentáře (2)
Komentujících (2)