Zima ve městě
Stromu se drží mrtvé listí
pro ptáče sténá prázdné hnízdo
běl sněhu stopy lidské hyzdí
pro horké slunce nezbylo místo
porosty keřů jsou polámané mrazem
mezi nimi cár papíru dávno titul novin nezná
další sníh padá na zem
a vločka zebe i přesto že je něžná
Přečteno 359x
Tipy 14
Poslední tipující: Zasr. romantik, Gabrielle, Mareritt, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ZILA78, Denael
Komentáře (5)
Komentujících (5)