V dálce zvonů (z)bití
Anotace: Pro zvuk kostelních zvonů.
Slyším zvony v dálce bíti.
Husí kůže po těle.
Musím k nim i v dešťi jíti
musím vidět přátele.
Bijou silně než kdy dříve.
Pocit strachu uvnitř,
já však věřím v ně.
Čekám až anděl přijde.
Musím jít...bijou pro mě.
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Salinta, Denael, Danga
Komentáře (1)
Komentujících (1)