Moc skvělé, pane... ale smutek na mě dýše, jeho síla... co snaží se mi dostat pod kůži.
03.04.2011 21:24:00 | NikitaNikaT.
Život je jen patent na hádanky
různé otázky a odpovědi
někdy užívá si pěkné líbánky
jindy smutnou odpovědí hledí
-na svět...
27.02.2011 08:41:00 | CULIKATÁ
...
život nudou není
pořád je co k vyřešení
...
jen ještě mít
patent na hádanky
:-(...:-)))
26.02.2011 22:32:00 | Lota
Moc hezké, jsi velmi šikovná.
Snít sny do tmy
Stavět si své vzdušné zámky
Víš, život je jen :
Patent na hádanky
A bouřka s deštěm co v duší hřmí...
26.02.2011 21:00:00 | carodejka