Také jsem se takhle cítila... doufám, andílku, že to brzy přešlo... a je už lépe.
06.04.2011 20:28:00 | NikitaNikaT.
propánakrále
nežeň se dále...
do útoku pošli střelce
sama skryj se za věží
pěšce pohlaď na rumělce
jezdce strhni z otěží
černé v nocích vidět není
bílé zase kryjí dny
a dáma s králem
unavení
mají
nárok na šatny
03.03.2011 10:32:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Ty jsi dáma, co máme říkat my, pěšáci...
02.03.2011 22:39:00 | Chancer
Jako pěšák, co NECHCE lajnu kokainu :-).
Jako jezdec, co skáče přes kaluže na hřbetu koně
a ví, že jednoho síla opustí. Zastav, seskoč do trávy.
ta tě nedá, dostane se ti objetí. A pak zase lécej :-)
28.02.2011 18:17:00 | cevert
nebyl by klid!
jen dojdi po polích až k cíli
svou šachovnici nelze ošidit
tak zvedni se, ať vědomí Tvé sílí...
28.02.2011 13:22:00 | šuměnka